loading...

آس چارتر

بازدید : 3
شنبه 8 ارديبهشت 1403 زمان : 11:50

غذاهای محلی بندرعباس

بندرعباس از بزرگترین شهرهای بندری ایران که در مجاورت دریای خلیج فارس قرار دارد و مهم ترین قطب های اقتصادی ایران به شمار می رود، بندرعباس از شهرهای تاریخی که دارای قدمت تاریخی و طولانی می باشد و یکی از قطب های گردشگری در ایران محسوب می شود، سالانه گردشگران زیادی به بندرعباس سفر می کنند و از این شهر و جاذبه های آن دیدن می نمایند، اما ما در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهای محلی بندرعباس بپردازیم، غذاهای محلی و سنتی با طعم بی نظیر و خوشمزه ای از ادویه های جنوبی که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد، در ادامه با ما همراه باشید.

هواری بندرعباس

هواری از خوشمزه ترین غذاهای سنتی بندرعباس می باشد، هواری از غذاهای اصلی و سنتی شهر بندرعباس که علاوه در این شهر در شهرهای دیگر ایران نیز تهیه و سرو می شود، هواری از ترکیب موادی همچون: ماهی، برنج، ادویه های تند و سبزهای معطر جنوبی تهیه می شود، هواری همان ماهی پلو یا میگو پلو می باشد که برای تهیه آن در ابتدا پیاز را تفت داده و بعد با اضافه کردن سبزی های معطر همچون شوید، شنبلیله، گشنیز را اضافه کرد و در آخر سیر و ماهی را اضافه و با بقیه مواد تف می دهیم و ادویه ها را ادویه و فلفل را به بقیه مواد اضافه می کنیم. برنج را نیز جداگانه دم می کنیم و در آخر با هم سرو می کنیم.با اس چارتر بلیط هواپیما تهران بندرعباس را کنسلی بگیرید.

غذاهای محلی بندرعباس

بندرعباس از بزرگترین شهرهای بندری ایران که در مجاورت دریای خلیج فارس قرار دارد و مهم ترین قطب های اقتصادی ایران به شمار می رود، بندرعباس از شهرهای تاریخی که دارای قدمت تاریخی و طولانی می باشد و یکی از قطب های گردشگری در ایران محسوب می شود، سالانه گردشگران زیادی به بندرعباس سفر می کنند و از این شهر و جاذبه های آن دیدن می نمایند، اما ما در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهای محلی بندرعباس بپردازیم، غذاهای محلی و سنتی با طعم بی نظیر و خوشمزه ای از ادویه های جنوبی که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد، در ادامه با ما همراه باشید.

هواری بندرعباس

هواری از خوشمزه ترین غذاهای سنتی بندرعباس می باشد، هواری از غذاهای اصلی و سنتی شهر بندرعباس که علاوه در این شهر در شهرهای دیگر ایران نیز تهیه و سرو می شود، هواری از ترکیب موادی همچون: ماهی، برنج، ادویه های تند و سبزهای معطر جنوبی تهیه می شود، هواری همان ماهی پلو یا میگو پلو می باشد که برای تهیه آن در ابتدا پیاز را تفت داده و بعد با اضافه کردن سبزی های معطر همچون شوید، شنبلیله، گشنیز را اضافه کرد و در آخر سیر و ماهی را اضافه و با بقیه مواد تف می دهیم و ادویه ها را ادویه و فلفل را به بقیه مواد اضافه می کنیم. برنج را نیز جداگانه دم می کنیم و در آخر با هم سرو می کنیم.با اس چارتر بلیط هواپیما تهران بندرعباس را کنسلی بگیرید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 43
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14
  • بازدید ماه : 103
  • بازدید سال : 186
  • بازدید کلی : 186
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی