بندرعباس از بزرگترین شهرهای بندری ایران که در مجاورت دریای خلیج فارس قرار دارد و مهم ترین قطب های اقتصادی ایران به شمار می رود، بندرعباس از شهرهای تاریخی که دارای قدمت تاریخی و طولانی می باشد و یکی از قطب های گردشگری در ایران محسوب می شود، سالانه گردشگران زیادی به بندرعباس سفر می کنند و از این شهر و جاذبه های آن دیدن می نمایند، اما ما در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهای محلی بندرعباس بپردازیم، غذاهای محلی و سنتی با طعم بی نظیر و خوشمزه ای از ادویه های جنوبی که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد، در ادامه با ما همراه باشید.
هواری بندرعباس
هواری از خوشمزه ترین غذاهای سنتی بندرعباس می باشد، هواری از غذاهای اصلی و سنتی شهر بندرعباس که علاوه در این شهر در شهرهای دیگر ایران نیز تهیه و سرو می شود، هواری از ترکیب موادی همچون: ماهی، برنج، ادویه های تند و سبزهای معطر جنوبی تهیه می شود، هواری همان ماهی پلو یا میگو پلو می باشد که برای تهیه آن در ابتدا پیاز را تفت داده و بعد با اضافه کردن سبزی های معطر همچون شوید، شنبلیله، گشنیز را اضافه کرد و در آخر سیر و ماهی را اضافه و با بقیه مواد تف می دهیم و ادویه ها را ادویه و فلفل را به بقیه مواد اضافه می کنیم. برنج را نیز جداگانه دم می کنیم و در آخر با هم سرو می کنیم.با اس چارتر بلیط هواپیما تهران بندرعباس را کنسلی بگیرید.
بندرعباس از بزرگترین شهرهای بندری ایران که در مجاورت دریای خلیج فارس قرار دارد و مهم ترین قطب های اقتصادی ایران به شمار می رود، بندرعباس از شهرهای تاریخی که دارای قدمت تاریخی و طولانی می باشد و یکی از قطب های گردشگری در ایران محسوب می شود، سالانه گردشگران زیادی به بندرعباس سفر می کنند و از این شهر و جاذبه های آن دیدن می نمایند، اما ما در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهای محلی بندرعباس بپردازیم، غذاهای محلی و سنتی با طعم بی نظیر و خوشمزه ای از ادویه های جنوبی که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد، در ادامه با ما همراه باشید.
هواری بندرعباس
هواری از خوشمزه ترین غذاهای سنتی بندرعباس می باشد، هواری از غذاهای اصلی و سنتی شهر بندرعباس که علاوه در این شهر در شهرهای دیگر ایران نیز تهیه و سرو می شود، هواری از ترکیب موادی همچون: ماهی، برنج، ادویه های تند و سبزهای معطر جنوبی تهیه می شود، هواری همان ماهی پلو یا میگو پلو می باشد که برای تهیه آن در ابتدا پیاز را تفت داده و بعد با اضافه کردن سبزی های معطر همچون شوید، شنبلیله، گشنیز را اضافه کرد و در آخر سیر و ماهی را اضافه و با بقیه مواد تف می دهیم و ادویه ها را ادویه و فلفل را به بقیه مواد اضافه می کنیم. برنج را نیز جداگانه دم می کنیم و در آخر با هم سرو می کنیم.با اس چارتر بلیط هواپیما تهران بندرعباس را کنسلی بگیرید.